Tur til Grånuten og Fuglen med DNT-ung

Fellestur

Dato
26. juni kl. 11:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Dntunghaugesund
Arrangører
Haugesund Turistforening, DNT ung Haugesund
Turområde
Haugalandet (se kart)

Start sommerferien på tur med en god gjeng ungdommer, med god utsikt over Skjold og Vats! DNT ung Haugesund inviterer deg mellom 13 til 19 år på dagstur til Grånuten og Fuglen i Skjold!

Vi håper på strålende shorts-vær, men husk nok klær, for vestlandsværet kan skifte raskt!

Vi møtes på Tørsdalsvegen, ved Frøland Sag AS, i Vindafjord (se kart), og tar fatt på turen med traktorvei de to første kilometerne. Videre følger vi godt merket tursti til toppen. Det er noen bratte partier, men for det meste slake bakker. Underveis tar vi nødvendige pauser og koser oss. Vi tar en pause på toppen av Grånuten, med god tid til å nyte nistepakken, om været tilsier dette. Der er det god utsikt over både Skjold og Vats, og vi ser også bort på Fuglen som er neste mål for turen! Fra Fuglen går vi ned Haukadalen og kommer ned til E134 ved Krakk.  

Husk god niste og drikke for hele turen, så koser vi oss ekstra og nyter starten på sommerferien fullt ut!

Oppmøte på Frøland klokken 11.30. Vi satser på å være nede igjen ved Krakk langs E134 ca. klokken 17.45. Transport hjem må dere ordne selv, men det går flere busser forbi Krakk rundt klokken 18. Om en ønsker å ta en av disse, bestiller en billett på forhånd (Skyss eller Haukeliekspressen).

Mer info blir sendt ut når turen nærmer seg!

Tur til Grånuten og Fuglen med DNT-ung

Start sommerferien på tur med en god gjeng ungdommer, med god utsikt over Skjold og Vats! DNT ung Haugesund inviterer deg mellom 13 til 19 år på dagstur til Grånuten og Fuglen i Skjold! Vi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Irene Sandvik Qvale
  • Lisa Sørensen