Etnefjellene med DNT-ung!

Fellestur

Fra dato
19. juli kl. 09:00
Til dato
22. juli
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, #Sommerferie, #Dntunghaugesund, #Etnefjellene
Arrangører
Haugesund Turistforening, DNT ung Haugesund
Dette arrangementet er over!

AVLYST!


Vi pakker sekkene og går tur i Etnefjellene. Kanskje vil du bli brun og blid, eller gå på ski, om du har god fantasi. Nå har du muligheten. Grip den og bli med oss på tur, i flott vestlandsnatur. Ta på deg sekken og kom deg av flekken. Håper å se deg på tur:)

 

Dag 1 tar vi Haukeliekspressen fra Haugesund kl. 10. Vi hopper av på Rullestad, og setter kursen mot Simlebu. Vel fremme spiser vi lunsj og finner på diverse aktiviteter. Kanskje er tiden inne for et bad i elva? På kvelden lager vi felles middag og koser oss med kortspill på hytta.

Dag 2 vasker vi oss ut av hytta og fortsetter turen mot Sandvass. Vi nyter hele dagen på tur, og avlutter med felles middag.

Dag 3 er Blomstølen målet. Denne etappen er kortere enn dagen før, og vi beregner å bruke 3 timer. Vi koser oss resten av dagen og den siste kvelden på turen.

Dag 4 er det på tide å sette kursen hjemmover. Vi starter tidlig, da denne etappen er den lengste på turen. Vi beregner å bruke 8 timer, og satser på å rekke Haukeliekspressen fra Kyrping kl. 17.30. Det går en siste rute med Haukeliekspressen fra Kyrping kl. 20.35, men satser på å rekke den første.

 

Generell informasjon

Du bør ha noe erfaring med lengre turer på forhånd.

 

Pakkeliste

Vi henviser til DNT sin pakkeliste for sommerturer: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776.

Det er viktig at du har gode fjellsko, lakenpose, gnagsårplaster. Mer informasjon om pakking kommer på informasjonsmøtet.

 

Prisen dekker overnatting, tre felles middager og turledelse. Deltakerne må selv ha med seg mat til frokost og lunsj alle dager, samt bestille bussbilletter. Mer informasjon om dette kommer på informasjonsmøtet.

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Irene Sandvik Qvale