X-UNG FJELLTUR

Hele gjengen samlet foran Løkjelsvatnhytta
Hele gjengen samlet foran Løkjelsvatnhytta Foto: Christoffer Oftedal

TURRAPPORT: Helgen 18-20 september var en stor gjeng på tur i Etnefjellene. Dette var en tur der deltagerne skulle få kjenne litt på hva det vil si å være turleder på en DNT tur.

Turen startet fredag ettermiddag med buss fra Flotmyr kl 17. Turen inn til Olalia gikk enkelt for turlederne her. Når vi kom inn fikk vi servert nydelig lasagne :) Kvelden gikk med spill og leker før vi måtte lade batteriene til neste dag og turen mot Løkjelsvatnhytta. 

Lørdag var det en ny gjeng som fikk ansvar for vekking, sjekk av hytta og første del av turen. Enten var denne gjengen veldig enkel å ha med å gjør eller så var de bare veldig flinke :) Vi var ute av en rengjort hytte til avtalt tid og alle var klar for tur! 

Turen mot Løkjelsvatnhytta gikk fint som bare det. En ny gruppe overtok turlederansvaret halveis og begge gruppene fikk oss trygt og samlet til Løkjels. Været var ikke helt på topp, men det la ingen demper på humøret i denne supre gjengen. 

Vell fremme på Løkjels forsvant ettermiddagen og kvelden i utforsking av området rundt hytta, matlaging og spill rundt bordet. Det var en litt trøttere gjeng som la seg denne kvelden :) 

Søndag ble en rolig morgen med god frokost, morgen bad for noen (!!!) og utvask av hytta. Vi fikk nydelig vær ned stigene til Hårland hvor vi fyrte bål og ventet på transport hjem igjen. En verdig avslutning på en flott tur! 

Takk for turen! 

Hilsen Turlederne Tobias, Ingrid og Christoffer